STIRI

05 Aug 2014
Dominet iti ofera acces la meciurile din LIGA 1 si CUPA LIGII, precum si la programele difuzate de LOOK TV si LOOK PLUS. De asemenea vei putea urmari inregistrarile meciurilor si emisiunilor sportive difuzate de aceste doua canale TV.
Canale TV Live: Look TV, Look Plus
Inregistrarile meciurilor din Liga 1 si Cupa Ligii
Inregistrarile emisiunilor sportive
Continutul este disponibil atat din Romania cat si din international.
13 Jun 2014
Dominet iti transforma orice televizor in smart TV!!! Indiferent de ce televizor ai , ti-l transformam in smart TV cu smartboxul Dominet . Beneficiezi de 60 de posturi TV si peste 600 de filme premium . Extraoptiunile de smart TV se pot activa la orice abonament de date Dominet care nu beneficiaza de oferte speciale . Mai multe informatii puteti afla la sediul nostru din str Popa sapca nr 10A sau la tel 0741231081.
20 May 2014
FORMULA E
Federation Internationale de l Automobile (FIA) sustine puternic noua competiție automobilistica Formula E, dedicata exclusiv bolizilor electrici. Prima etapa a fost deja stabilita pentru a avea loc pe 13 septembrie pe un traseu construit in deja celebrul Stadion Olimpic din Beijing.
Sezonul 2014/2015 se va desfasura pe zece trasee din tot atatea orase mari cu participarea a zece echipe. Fiecare dintre echipe va avea acces la cate patru automobile Spark-Renault SRT01E, cate doua pentru fiecare pilot. Cu alte cuvinte, vom vedea o competitie in care doar talentul pilotilor va conta, pentru ca automobilele vor fi practic identice. Totusi, în sezonul viitor, constructorii echipelor participante vor avea posibilitatea sa-si creeze propriile designuri, iar competitia va fi mult mai animata.
Traseul are lungimea de 3,44 km si va fi strabatut cu viteza de maximum 225 km/h in decursul a 20 de ture.
Spark-Renault SRT01E atinge 100 km/h in doar 3 secunde, iar viteza maxima este limitata chiar de FIA. Automobilul va avea un sunet specific, care seamana cu cel al unui turboreactor, dar are un nivel de zgomot de numai 70 dB. Inca se lucreaza la stabilirea unui zgomot aditional, pe care automobilele sa-l produca atunci cand bolizii intra la boxe. Acesta este neaparat necesar pentru a preveni eventualele accidente cu echipele de asistenta. Bineinteles, vor avea sigur loc si schimburile de pneuri, ca la o cursa de Formula 1, dar nu va mai exista si problema alimentarii. Bolizii vor avea voie sa aiba la bord baterii cu greutatea de maximum 200 kg in total. Sau, cine stie, vor schimba pur si simplu module de baterii cu totul? Oricum, sunt convins ca aceasta competitie va deveni foarte curand extrem de interesanta.
08 May 2014
Lansam cardul Dominet. Acesta iti aduce 6% reducere la factura de internet Dominet . In plus acesta iti aduce reduceri in alte peste 120 de magazine din Timisoara si din tara. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la tel: 0740231081 , email: contact@dominet.ro sau la sediul nostru de pe strada Popa Sapca nr. 10A
09 Jan 2014
A fi sau a nu fi...ascultat

Edward Snowden pana nu demult era un cvasi-necunoscut, totusi dezvaluirile facute de el cu privire la interceptarile telecomunicatiilor l-au facut , cred , mai faimos decat ar fi vrut. In schimb dezvaluirile facute au venit ca o confirmare a unei stari de fapt deja cunoscute , nu cred ca au fost informatii noi sau surprinzatoare . Media a avut grija sa ne bombardeze cu filme cu stiri si reportaje despre subiect astfel cand afirmatiile au fost facute , nu au mai parut ceva iesit din comun . Dicutand zilele trecute cu un amic despre a fi sau a nu fi acultat amicul meu imi spunea ca ar trebui sa ne asumam riscul de a fi ascultati odata cu folosirea tehnologiei . Din punctul meu de vedere nu e o idee rea doar ca as prefera ca atunci cand semnez un contract de servicii de telecomunicatii sa apara scris undeva cu litere abia vizibile : Daca utilizati serviciile noastre ne dati dreptul sa va ascultam astfel renuntati la orice idee de intimitate . Citind astazi cartea lui Orwell: 1984, realizez ca realitatea a depasit de mult fictiunea , cel putin in carte sistemele de urmarire sunt fixe pe cand in realitate le purtam la noi . Mai mult decat atat au reusit sa ne faca (de buna voie) sa le spunem ce gandim , ce ne place , sa nu credeti ca vreun click sau vreun like sau +1 de pe Facebook sau Google+ scapa necontorizat . Cred ca Securitatea ,sprijinita de comunism sau invers, ne-ar fi obligat pe toti sa avem un smartphone si un cont de Facebook . Media ne-a facut sa acceptam aceste incalcari ale intimitatii fie din frica, fie din comoditate , ne-au dresat sa nu mai protestam sau daca protestam sa o facem doar pt cauze care sa nu fie deranjante . Acum nu ramane decat sa asteptam ca o alta serie de drepturi sa ne fie incalcata .