Iata cele mai importante motive pentru care sa alegi Dominet

Suntem vecinii tai.

Dominet e o companie 100% locala, infiintata si detinuta de cativa oameni pasionati cu care probabil te-ai intalnit deja.

Suntem aici ca sa ramanem.

In ciuda concurentei acerbe din telecom, Dominet se incapataneaza sa nu vanda afacerea sa celor care urmaresc doar profitul. De peste 9 ani, Dominet furnizeaza servicii de cea mai buna calitate.

Suntem o retea echipata cu terminale de cea mai buna calitate.

80% din cifra de afaceri Dominet e generata de clienti corporatii care au nevoie de servicii foarte stabile. De aceea investitia noastra principala e in tehnologie.

Suntem o retea mai mica dar tocmai din aceasta cauza, mult mai stabila.

In telecom numarul clientilor e direct proportional cu numarul incidentelor de service. E adevarat ca nu avem la fel de multi clienti ca si concurentii principali, dar putem sa ne laudam cu cel mai bun raport de numar de tehnicieni per numar de clienti de pe piata.

Suntem reteaua in care te vei simti ca acasa.

Cuvantul Dominet vine de fapt din asocierea cuvintelor DOMI(inseamna "acasa" in limba latina) si NET (inseamna "retea" in engleza).De fapt viziunea noastra e sa fim reteaua ta de acasa.

Dominet se implica si sustine activ economia si comunitatea locala.

In grupul nostru, in colaborare cu institutiile locale functioneaza deja cea mai accesibila gradinita din Timisoara, o asociatie a persoanelor cu handicap, iar din septembrie 2012 prima scoala comunitara de ciclu primar deschisa in parteneriat cu Arhiepiscopia Timisoarei.